Grote ambities in kleinschalige thuiszorg

Onze naam verraadt onze ambities: we hopen op een dag in heel Nederland kleinschalige thuiszorg met een persoonlijke klik aan te mogen bieden. Dat doen we nu al in Limburg, en binnenkort ook in Brabant. We zijn dus hard op weg om uit te groeien tot een grote organisatie die de zorg juist heel kleinschalig houdt.

 

Een warme band

Steeds een nieuw gezicht over de vloer, dat vindt u waarschijnlijk niet prettig. Daarom zoeken we een klein team van vaste, zelfstandige zorgprofessionals voor u uit die goed bij uw zorgvraag en bij uw persoonlijkheid passen. Op die manier kunnen we de continuïteit van uw zorg waarborgen. Voor onze zorgmedewerkers is het ook fijner om met vaste cliënten te werken. Zo bouwen ze een warme band met u op. Dat maakt het zorgmoment voor beide partijen veel aangenamer.

 

Voordeel van zzp’ers

Om flexibel op verschillende plekken in het land kleine zorgteams op te kunnen zetten, werken we vooral met zzp’ers. Dat bevalt ons heel goed. Zorg-zzp’ers hebben namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ze leveren doorgaans topkwaliteit. Daar selecteren we onze zzp’ers zeer zorgvuldig op. Kortom: wij zijn blij met de zzp’ers in ons netwerk.

 

De juiste match

Dat netwerk is groot. We hebben een nauwe band met grote bemiddelingsbureaus die alleen maar met zzp’ers werken. Door deze korte lijnen weten we precies welke zorgmedewerkers beschikbaar zijn, zodat we voor u de juiste match kunnen maken.

 

Verantwoordelijk

Bij de keuzes die we maken, letten we vooral op de kwaliteit van zorg, de specialisaties en de persoonlijkheid van een zorgmedewerker. Natuurlijk moeten hun opleidingen up-to-date zijn en moeten ze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Nog belangrijker vinden we dat onze zorgmedewerker zich verantwoordelijkheid voor u voelt en goed inschat wat u écht nodig heeft.

 

Hier doen we het voor

In onze zorg proberen we zo weinig mogelijk taken van u over te nemen. We helpen u juist om weer zo veel mogelijk zelf te kunnen doen. Eventueel met een hulpmiddel. Met onze hulp kunt u uw zelfredzaamheid en onafhankelijkheid vergroten, waarmee u uw kwaliteit van leven verbetert. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en de regie over uw eigen leven behoudt.

 

Beleidsverklaring Thuiszorg Centrale Nederland