Verpleegkundige zorg

U bent bij ons in goede handen

Wilt u graag thuis herstellen na een ziekenhuisopname of heeft u om een andere reden (tijdelijk) verpleging thuis nodig? Onze verpleegkundigen staan voor u klaar. Als het nodig is, staan ze morgen al bij u op de stoep.

We sturen een verpleegkundige die gespecialiseerd is in de zorg die u nodig heeft. Of het nu gaat om wondverzorging, een infuusbehandeling, sondevoeding, of injecties. Heeft u daarnaast ook persoonlijke verzorging nodig, dan regelen dat meteen voor u.

We zorgen voor een klein, vast team dat u verpleegt en verzorgt. U hoeft dus niet voortdurend te wennen aan nieuwe gezichten, maar bouwt een band op met uw eigen vaste zorgverleners.

 

Wij regelen de indicatie voor u

Zodra we uw zorgaanvraag hebben ontvangen – via het aanvraagformulier of telefonisch via 06 27 19 67 97 – maakt onze wijkverpleegkundige een afspraak met u. Ze komt bij u thuis langs om te bespreken op welke momenten van de dag u behoefte heeft aan welke vorm van verpleging en verzorging. Die informatie verwerkt ze in een indicatiestelling. Zo’n indicatie heeft u nodig om voor een vergoeding van de zorg in aanmerking te komen.

Meteen na haar huisbezoek start de wijkverpleegkundige de verpleegkundige zorg en eventueel ook de persoonlijke verzorging voor u op. Daar hoeft u verder niets voor te doen.

 

Vragen? Stel ze gerust!

Heeft u nog vragen? Of wilt u uw zorgaanvraag meteen in gang zetten? We staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 27 19 67 97of mailen via info@thuiszorgcentralenederland.nl. Of u vult hier het aanvraagformulier in.

2mb verpleegkundige zorg TCN website