Persoonlijke Verzorging

U bent bij ons in goede handen

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan een hand hulp bij het opstaan, wassen, douchen, naar het toilet gaan, medicijnen innemen of naar bed gaan? Bij ons bent u in goede handen. We zorgen voor een klein team van vaste thuiszorgmedewerkers. U hoeft dus niet voortdurend te wennen aan nieuwe gezichten, maar bouwt een band op met uw eigen vaste zorgverleners.

We vergroten uw zelfstandigheid

Ze helpen u bij de dagelijkse handelingen die nu wat moeilijker gaan, maar bekijken ook wat er nodig is om uw zelfstandigheid weer te vergroten. Met een bepaald hulpmiddel lukt het voortaan misschien wel zelf. We realiseren ons goed dat uw eigen regie een grote bijdrage levert aan uw kwaliteit van leven, dus we nemen niet méér taken van u over dan nodig is.

We bieden een luisterend oor

We ondersteunen u ook op mentaal vlak. Het is niet niks om een deel van uw zelfstandigheid in te moeten leveren. Onze zorgmedewerkers bieden een luisterend oor en hebben goede tips die u helpen om de beperkingen die bij uw ziekte of leeftijd horen beter te accepteren.

Heeft u naast persoonlijke verzorging ook behoefte aan verpleging, dan nemen we die zorgvraag ook meteen in uw indicatie mee.

 

Wij regelen de indicatie voor u

Zodra we uw zorgaanvraag hebben ontvangen – via het aanvraagformulier of telefonisch via 06 27 19 67 97 – maakt onze wijkverpleegkundige een afspraak met u. Ze komt bij u thuis langs om te bespreken op welke momenten van de dag u behoefte heeft aan welke zorg. Die informatie verwerkt ze in een indicatiestelling. Zo’n indicatie heeft u nodig om voor een vergoeding van de zorg in aanmerking te komen.

Meteen na haar huisbezoek start de wijkverpleegkundige de zorg voor u op. Daar hoeft u verder niets voor te doen.

 

Vragen? Stel ze gerust!

Heeft u nog vragen? Of wilt u uw zorgaanvraag meteen in gang zetten? We staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 27 19 67 97 of mailen via info@thuiszorgcentralenederland.nl. Of u vult hier het aanvraagformulier in.